Wie zit er achter de Cornwall & Britain bed & breakfast agency?

Het is altijd beter om te weten wie er achter een bepaalde organisatie staat. De anonimiteit van het internet is hier een nadeel. Natuurlijk  zijn er meerdere aardige mensen achter deze muur van informatie over Groot Britannie.  De CBBA is een familiebedrijfje  van 4 personen die er plezier in hebben mensen, die interesse hebben in het fenomeen Great Britain,  te informeren en te helpen bij hun reis. Waarvan wij leven ?  Van het bemiddelen tussen u als gast en de honderden zoniet duizenden bed en breakfast eigenaren, die gedeeltelijk hun huizen op deze site kunnen aanbieden.
Het agentschap werd in 2001 door mijn dochter Birgit op poten gezet, zij begon met 4 b&b's in Cornwall. Door het enorme interesse groeide het aantal heel snel en nu in 2012 hebben wij kontakten naar meer dan 2000 adressen waarvan het meerendeel in The South-West, dus Cornwall en Devon. Op onze site zult u er bijna 300 kunnen zien en dit wordt steeds meer al naar gelang wij de huizen bezoeken en foto materiaal kunnen maken. Vanaf 2004 werd ook papa Paul Broest steeds meer ingeschakeld omdat er vragen kwamen voor gebieden buiten Cornwall en Devon en greep Birgit deze hulp met twee handen aan. Ook vragen over golf werden steeds meer, waardoor wij besloten met enkele professionals
en banen in Cornwall in zee te gaan en of samen te werken.
Paul Broest, 73 jaar jong , nederlander,  woonachtig in de BRD, golfexpert  en levensgenieter.  
Funktie:  baasje en rots in de branding.  Paul is sinds 1976 naar GB op vakantie gegaan en  geniet  hier sinds 1982  van  elke golfwedstrijd die hij kan spelen met een echt handycapsysteem en zonder  de door de baan en zijn spel flitsende buggies  van een of andere marshall.  Hij is behebt met het golfvirus, is voor de rest niet gevaarlijk en soms zo gek als een deur. Bovendien kan hij u reistips geven voor de overige delen van GB, vooral Yorkshire, Wales en Scotland.   
Jopie , jong van geest en onze medewerkster voor uw eerste kontakt in Nederland. Zij
zorgt er vaak voor dat u een antwoord krijgt op uw dringende vragen als u voor het
eerst naar Great Britain gaat. Bovendien schouder om op te rusten en
the woman behind the man.
p221teamD
für Deutsche Sprache
 hier    klicken

Home about us kontakt impressum AGB Disclaimer Feedback  ©2018 Cornwall & Britain B&B Agency