© all images & text
wpeee83f95.jpg
Taalkeuze
Sprachwahl
flag_d.jpg
wp2b915b31.jpg
flag_nl.jpg
p220teamNL
Houses in :
Cornwall
page 3  Cornwall
Ref Cor 013
Ref Cor 014
Ref Cor 015
Ref Cor 016
Ref Cor 056
Bude
Looe
near St. Just
Truro
Liskeard
Dit 250 jaar oude huis ligt midden in prachtige natuur
en is bijzonder geschikt om de stress te vergeten en tot
rust te komen.
Deze cottage, een typisch georgiaans huis, dat omstreeks  1820 werd gebouwd.  De vrij ruime kamers, zijn met smaak ingericht en voorzien van houten meubelen en patchworkplafonds. Het eigen restaurant is van donderdag tot zaterdag geopend en biedt heerlijke lokale gerechten.
Roseudian is een typisch cornisch visserscottage.
Het werd gerestaureerd en is nu een komfortabel en met smaak ingericht thuis in de meest zuid-westelijkste punt van de Britse eilanden. Gastvriendelijkheid en een hartelijke ontvangst worden gegarandeerd.  
Het huis ligt direkt aan het  Cornish Coastal Path tus-sen Looe en Polperro en heeft een ongestoord uitzicht over de zee tot aan Whitsand Bay, Eddystone Light-house en  Looe Island. Looe, met veel goede restaur-ants is slechts 10 loopminuten verwijderd. Plymouth, Lost Gardens of Helligan en het Eden Project zijn snel te bereiken.  De zeer komfortabele slaapkamers zijn zeer goed ingericht en de meesten bieden een prachtig uitzicht op zee. 5 diamonds. Wel wat duurder .
Dit is een van die kleine maar zeer
gezellige kleine hotelletjes, waar u direkt kontakt zult krijgen met uw medebewoners. Er is niets te veel, dus vraag als u een wens heeft. De nieuwe pachters Hilary en Brian zullen altijd proberen het u naar de zin te maken. Een heerlijk huis voor oud en jong, tevens is het vlak bij de golfbaan, het strand en het dorpscentrum gelegen.
De hot tub in de tuin is de ideale manier van ontspannen. Hier is er een in de tuin. Ook een massage kunt u boeken en heerlijk relaxen.
Cornwall 3
<<<<<                    >>>>>
nederlands
wp989426e5.jpg

home about us kontakt impressum AGB Disclaimer Feedback  ©2018 CBBA  Anfrage/aanvraag

wpd83c42ec.jpg